Tuesday, 12 February 2013

KALAU PR MENANG, ANWAR JADI PM TAK LAMA. LEPAS BEBERAPA BULAN SAJA AKAN BERLAKU SESUATU TERHADAPNYA .... MALANGNYA, SUNGGUH MENGAIBKAN TAPI BUKAN DARI BN?

BAKAL PM PAKATAN RAKYAT


BAKAL TPM DAN TPM II 
PAKATAN RAKYAT


PAPARAN DI BAWAH INI SEKADAR "ANDAIAN SAHAJA".
PERCAYA BOLEH ... NAK PERCAYA PUN BOLEH
SEBABNYA
 "LOGIK DAN BOLEH DITERIMA OLEH MEREKA YANG BERAKAL".

Kebanyakan Penyokong Pakatan Rakyat mengatakan bahawa DSAI Bakal menjadi Perdana Menteri Malaysia YANG PERTAMA jika PR berjaya merampas dari BN nanti. Jawapannya .. YA tapi hanya sementara sahaja.

Maka berseronoklah mereka terutama sekali DSAI kerana HASRATNYA TERCAPAI.

Untuk MENJAGA HATI KOMPONAN PR ... Lim Kit Siang dan Hj Hadi Awang di lantik sebagai TPM I dan TPM II. Bergayalah PR dengan kemenangannya.

SELANG BEBERAPA BULAN .....

1.   SATU PERTUDUHAN akan dikenakan ke atas DSAI oleh "MEREKA" hingga menyebabkan akan berlaku UNDI TAK PERCAYA terhadapnya. GUGURLAH DIA DARI PM .... GILA TALAK rasanya lepas tu.

2.     TPM I akan mengambil alih jadi PM...... diikuti oleh TPM II jadi TPM I dan TPM II (Baru) adalah Tim Presiden PKR. Penyokong PKR lintang pukang dan mula mengamuk .... takkan pulak nak gantikan dengan Azmin Ali sebabnya ... TPM I dan TPM II dah ada di situ. 

3.     MP PKR mula memujuk UMNO BN agar MENENTANG PAKATAN RAKYAT ... lompat melompat akan berlaku ... di seluruh negara.... TAPI DAH TERLAMBAT .... kerana semasa DSAI menjadi PM ... dah DIKANUNKAN sedemikian rupa ... menyebabkan ... "KATAK TAK BERUPAYA DAN BERNILAI".

MASA INI ... APA NAK DISESALKAN kerana PRU dah berlalu .... BAIAAH TALAK 3 dah diakadkan .... LANTIKAN PM dan KABINET dan diwartakan.

YANG BOLEH DILAKUKAN .... HANYALAH "GIGIT JARI".


HUBAYA-HUBAYAWALLAHHU 'ALAM
3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam jemput ke blog sy http://peceq.blogspot.com/2013/02/referring-urls.html kongsi ilmu yang Allah S.W.T., bagi pinjam

    ReplyDelete