Sunday, 24 March 2013

TAHNIAH UMB PERAK ... TAK ADALAH ORANG AKAN KATA 3T LAGI. AKU HANYA MAMPU BERLABUN SAHAJA ... SEBABNYA ... TIADA BUDGET DSBNYA. ITU PUN ADA YANG TERASA. KAHKAHKAH
CANTIK BAJU NAMPAK
(BNPC NAK BELI T-SHIRT PUN TAK MAMPU)

DAN
(BNPC BUKANNYA ADA BLOGGER PUN ... HANYA INSAN KERDIL SAHAJA)


TELAH DILANCARKAN SETELAH 3T SEKIAN LAMA
KLIK DI SINI


SALAHKAH AKU atau ADAKAH AKU HANYA SEKADAR BERLABUN ... atau AKU SEKADAR MINTAK TOLONG UMB "OPERASIKANLAH SEMULA"

SILA SEMAK PAPARAN DI BAWAH.
ADAKAH AKU SEKADAR BERLABUN MACAM "KALDAI TUA" dan "KENAPA SELEPAS AKU KELUARKAN "LABUN" BARU NAK BUAT PERJUMPAAN SEMULA?"

SANGKAKALAJARI9 kata "UMB PERAK BARU BUKAK"

Atau 
BACA PETIKANNYA....

Sabtu, 23 Mac 2013


ALAHAI LABUN CIKGU LIN NAK LABUN APA LAGI NI

Kalau dalam bahasa Perak, LABUN ni ada 2 maksud, satu maksud besembang dan satu maksud lagi cuma SEMBANG.
Jadi Sangkakala nak klasifikasikan bahawa Labun Cikgu Lin ni dalam kategori yang kedua iaitu SEMBANG je lebih.
Maksudnya disini, ibarat Tin Kosong yang berdentum dentam tapi takde isi, nama cikgu tapi takde ilmu yang sebenarnya.
Kenapa Sangkakala naik angin? Sangkakala tak naik angin, cuma nak bagi tau yang Labun Cikgu Lin ni mungkin rasa tergugat dengan kehadiran UMB Perak.
Sebab apa? Sebab mungkin dia pernah setakat SEMBANG je ngan Menteri Besar dengan membawa lebih kurang 400 pengamal media yang dikatakan oleh beliau sebagai cybertrooper.
Takpe lah kalau benda betul, tapi yang Sangkakala tahu, ada dikalangan facebooker mat cinta dan mat bunga diheret sekali semasa makan makan dirumah MB.
Takkan mat cinta dan mat bunga pun nak claim jadi cybertrooper kot, itulah apa yang di LABUNkan oleh Labun Cikgu Lin kepada MB.
Ok, baru boleh cerita kenapa Sangkakala taip artikel ni seawal jam 1.30 pagi.
LABUN menulis dalam artikel beliau yang bertajuk 'APA JADI DENGAN "UMB" PERAK SELEPAS DILANCARKAN . TAKKAN NAK SURUH YAB MB OPERASIKAN SENDIRI KOT?'
Masalahnya ialah, apa yang dah jadi? LABUN ni tau ke apa yang beliau sedang LABUNkan? Atau cuba nak LABUN bahawa beliau hebat dengan membawa CYBERTROOPER beliau pegi makan makan di rumah MB.
Haha...pelik le bila keldai tua ni dah mula jadi gila sepere (mcm gila talak juga le ni) tak tentu pasal.
LABUN berlabun dengan menanyakan tentang website UMNO Bahagian yang tidak bergerak.
Itu kerja siapa? UMB ke? Setahu Sangkakala UMB baru je ditubuhkan dan kami belum berkesempatan untuk pegi MAKAN MAKAN di rumah MB macam yang LABUN dah buat sebanyak dua kali.
Cuba LABUN datang dan berlabunlah dengan kami di UNIT MEDIA BARU Perak supaya beliau tidak lagi HUBAYA HUBAYA (ntah menatang apa tu) atau melalak tak tentu kira.
Jangan suka sangat nak campur hal orang, makan dah makan, nak apa lagi? Hehe, atau LABUN rasa tergugat dengan kehadiran UMB dan Insyaallah akan bersama sama PCT (Perak Cyber Trooper) untuk mengegarkan Perak dan nama beliau hanya akan dilabunkan sebagai tukang LABUN.
Untuk makluman LABUN, dulu kata pemerhati politik, bila dah pemerhati perhatikan saja sudah lah, tak payah le nak sibuk pasal orang lain, takut nanti tak boleh nak ber LABUN lagi dalam blog mengipas tu. (Tengok logo sudah le)
Itu sajalah pesanan dari Sangkakala kepada Encik LABUN.

pssstt..jom kita berlabun kat ruangan komen tu jom..huhu


TAIPING MALI kata DAH LAMA tapi 3T (TANAM, TANAM, TINGGAL)


AKU KATA "TAKKAN NAK SURUH YAB MB YANG OPERASIKAN?"


JADI, SIAPA YANG SEBENAR-BENAR BERLABUN. AKU KER, SANGKAKALAJARI9 KER atau TAIPING MALI ... (SILA SEMAK TARIKH)

Walau bagaimana pun ... aku ucapkan TAHNIAH dan TERIMA KASIH kepada Pihak Yang Berkenaan yang tampil untuk menggerakkan Lawan WEB Bahagian yang DAH LAMA di 3Tkan (Tanam, Tanam Tinggal) demi KE ARAH KEMENANGAN BARISAN NASIONAL NEGERI PERAK khasnya.

Juga, mengucapkan Tahniah kepada Perak Cyber Trooper yang nampaknya beroperasi sejak sekian lama dengan menempuh CABARAN-CABARAN tertentu. Mana-mana yang terasa ... AKU MINTAK MAAF .... kikikikikiki (sebabnya ... AKU HANYA MAMPU BERLABUN ... walaupun dengan TIANG)

HUBAYA-HUBAYA
(kalau tak tau maknanya ... sila SEMAK KAMUS ... atau tanya kepada KALDAI TUA)

WALLAHHU 'ALAM
No comments:

Post a Comment