Tuesday, 7 February 2012

ARTIS TERKENAL .... SEMEJA DENGAN YAB PM ... TAK ADA BISING PUN.

Tak ada bising-bising pun .... dan tak ada pulak BN/UMNO usung ARTIS-ARTIS ini ke hulu ke hilir naik pentas untuk di jaja.

Itulah kelebihan BN/UMNO ni dan kebijaksanaan YAB PM di mana SEMUA GOLONGAN AKAN DIJEMPUT UNTUK MEMBERIKAN PENDAPAT BERKAITAN DENGAN BIDANG MASING-MASING.

BAGAIMANA DAN APA YANG DIBINCANGKAN .... JANGANLAH TANYA AKU .... SEBABNYA ... AKU BUKANNYA PERNAH DIJEMPUT PUN KERANA AKU TAU SIAPA DIRIKU.

WALLAHHUALAM5 comments:

 1. Cikgu ini mesyuarat kerajaan, bukan mesyuarat UMNO. Den pun hadir mesyuarat kerajaan tapi den tak semestinya menyokong UMNO. Perdana Menteri hak semua rakyat Malaysia. Pengerusi UMNO itu hak orang UMNO. Bilo dio jadi Perdana Menteri hak den pun dio kena jago. Bilo den bayar cokai den bayar pado kerajaan bukan pado UMNO. Den kono ambil tahu macam mano duit den digunokan.

  ReplyDelete
 2. Amy Search, Aznil dan Lisa tu selaku KSU mana ?

  ReplyDelete
 3. Bongap bonar Cikgu ni. Mesyurat kerajaan bukan mesti ahlinya KSU atau pegawai kerajaan ajo. Perdana Menteri atau Jabatan kerajaan boleh panggil sesiapa pun untuk hadir mesyuarat berkenaan. Bawah Pesyarikatan Malaysia, MAPEN, NKEA, dll pihak swasta, NGO, individu dijemput untuk jadi ahli bagi memberikan pandangan. Macam D.O. panggil mesyuarat dengan orang kampung bincang nak buat gotong royong. Yang tigo ni ahli yang dijemput bagi mewakili bidang mereka dalam mesyuarat dengan PM

  ReplyDelete
 4. Apo yang marah bona ni.Kalu yo tak sokong tak apo lah jang.Elok la macam tu.Buek la
  selalu.Oghang Bongap memang macam tu .Tak jujur . Hadir mesyuarat sanggah la semuo keputusan.Sbb yg bongap tu selalu ingat dio super cerdik. sekian la komen ambo

  ReplyDelete
 5. Betullah nak marah-marah buat apa... Tapi setahu saya, org UMNO selalu ok je budi bahasanya... kalau pihak satu lagi tu jangan cakaplah..

  Orang kalau kerja kerajaan tapi tak sokong kerajaan... munafik namanya...

  ReplyDelete