Tuesday, 2 April 2013

ADAKAH KAUM CINA DAN ISLAM (PAS) DI MALAYSIA SUDAH TAU BAHAWA MEREKA SEDANG/AKAN DIPERBODOHKAN OLEH PEMIMPIN BERKENAAN DEMI AGENDA YAHUDI AMERIKA?
Pemimpin Pembangkang (OTAI) dulu lain, tetapi apabila  muncul Pemimpin Baru khasnya di bawah PKR sudah banyak berbeza.

Ini memberi IMPAK Negatif kepada BN sebaliknya POSITIF kepada PR. Mereka saling bantu membantu di antara satu sama lain sehingga berjaya merebut BANYAK KERUSI dari BN terutama dalam PRU 2008.

PRU 13 adalah PELUANG TERAKHIR bagi mereka (Pemimpin Tertentu PR) menyelesaikan PERSEFAHAMAN dengan negara Yahudi Berkenaan. Yahudi Amerika memerlukan SEORANG PEMIMPIN MALAYSIA YANG BOLEH BERKOMPROMI DENGAN MEREKA bagi tujuan "MENGGAGALKAN PERHUBUNGAN DI ANTARA CHINA DAN IRAN" apabila kedua-dua negara ini menggunakan laluan SELAT MELAKA untuk berurusan perhubungan dua hala bagi MENGURANGKAN KUASA YAHUDI AMERIKA.

Hingga kini Yahudi Amerika GERAMKAN IRAN dan NEGARA CHINA (saingan baru USA) setelah kehancuran RUSIA.Pemimpin Berkenaan sekarang ini sedang menggunakan PAKATAN RAKYAT untuk melunaskan HASRAT/PERSEFAHAMAN MEREKA ini.


ADAKAH KAUM CINA atau ISLAM (PAS) DI MALAYSIA TAHU AKAN AGENDA MEREKA INI?.

Saya merasakan bahawa MEREKA TAK TAU BAHKAN TAK PEKA TERHADAP AGENDA BEBERAPA PEMIMPIN PR disebabkan terlalu BERMINAT UNTUK MEMERINTAH.

Oleh itu, saya ingin berpesan .... INGAT SEBELUM KENA .... BERHATI-HATI SEBELUM MELANGKAH.

SEKIAN, TERIMA KASIH.
No comments:

Post a Comment